maandag 24 februari 2014

Weekly Diary #7

Heyhoi! Vandaag weerr een weekly diary voor jullie! Ach, welke maandag eigenlijk niet? Haha.
Ik heb deze week best wel wat dingen gedaan, maar ook heerlijk rustig gehad.
En ik ben deze week elke dag zo blij geweest als ik mijn blog zag! Wil je weten waarom? Lees dit artikel dan maar, haha!

Monte Carlo

Laat ik dan maar gewoon beginnen bij Maandag. Zoals ik in mijn vorige weekly diary heb verteld dat ik deze week een 'waterchallenge' zou houden, ben ik daar deze dag mee begonnen.
De eerste dag verliep aardig goed en ben niet vaak verlijd door andere mensen die lekker drinken meehadden.
Ik had helemaal geen huiswerk en leren! Dus ging ik bloggen en toen zag ik een berichtje van Esmee dat ze me genomineerd heeft voor de liebster award, heel leuk dus!
Dit is eigenlijk wat maandag gebeurd is.

Dinsdag had ik uitval, booyah baby! Dus ik had 1/4, goodlife dus! Ook moest de hele klas voorzingen, behalve wij want Maya was er niet. Beter echt veel beter was dat. Alleen nu moeten we volgende week.
Ik heb 's middags het engelse boekje nog even snel doorgekeken, nee oke eigenlijk niet. Ik was het van plan, maar mij kenende had ik geen zin. Ik ben een beetje vooruit gaan bloggen en heb een notebook gevonden! Ik ga er ooit een keer een artikel over schijven. Persoonlijk vind ik het een heel schattig leuk boekje! Met een hartje :)
Ik ben ook foto's gaan maken voor m'n shoplog!
's Avonds kwam er bezoek langs, maar ik ging lekker tv kijken, want het was meer voor me ouders.
Woensdag alweer. Tot het 8e uur, echt niet leuk.  Toch ging de dag best snel! Toen ik thuis kwam, hoefde ik wéér niks te doen. Het is echt een rustig weekje!
Ik ben deze dag druk geweest met het liebste award en oh wat is dat een succes man! Mijn blog is al 98 keer bekeken, op één dag!!! Ja, ik ben echt blij, dankjulliewel <33

Donderdag oh, dit is echt even leuk. We hebben 2 uur uitval 's ochtends! En we hoefden maar tot het 5e uur, dus maar 3 uurtjes school!!! 's Ochtends ging ik dan hardlopen, want het was m'n 'hardloopdag'.Daarna douchen hond uitlaten en gaan. Toen ik thuiskwam heb ik even wiskunde doorgekeken, duits en frans gemaakt en klaar alweer.
Vandaag was echt niet normaal, ik had zo'n honger. Ik wasecht de h e l e tijd aan het eten. Ook koekjes, maar ook fruit en gezonde dingen. Hebben jullie dat ook wel eens of ben ik het enige abnormale wezen?
En ten slotte heb ik vandaag een nieuwe header en logo gemaakt, ik ben er best blij mee!

Vrijdag weekend, oh! Het is weekend, oke, maar toen uit school had ik totaal geen gevoel dat het weekend was. Het komt denk ik ook wel omdat het tot het 7e uur was, maar ik bleef nog even op school wachten op iemand. 's Avonds hebben we het lekker rustig aangedaan, the vocie kids gekekenen ik ging weer bloggen.
Ja, bloggen daar komt het weer. IK HAD 136 PAGEVIEWS, DAT IS ZO FREAKING VEEL! THANKYOUSODAMNMUCH<3!!!!!!

Zaterdag was eigenlijk weer tijd om te gaan hardlopen, maar ik had zó geen zin. Echt helemaal niet. Toen ben ik maar nask gaan leren en leren en leren. Rond 1 uur moest ik bij de opticien zijn voor een meting. Gelukkig ben ik met één oog heel weinig achteruit gegaan en met één oog helemaal niet. Dat was wel even om blij te zijn. Ik ben daarna even naar de action geweest om chocola te halen.
Kijk deze:
Deze was btw 1,19, géén 2,69


En ohja, ze hebben nieuwe kammen die mij heel fijn lijken, maar die heb ik nog niet gekocht. Ook hebben ze een grote speaker van 6,95 die mij heel fijn lijkt. Ik heb alleen geen idee of het ook echt goed is. Heeft iemand er ervaring mee?
http://www.action.nl/products/view/id/11645/-p/viewid/10/favoritelistid/1Zondag was het vroeg op! We moesten 9 uur weg van huis, want we zouden naar de zus van me oma, in Leeuwarden gaan. Het was die dag heel gezellig en ze hadden en ontzettend lieve hond, Bono. Wat een schatje. Ook heb we daar lekker gegeten. Onderweg hebben mijn zusje en ik twee films gekeken. Just my luck en Monte Carlo, alleen monte carlo was nog niet helemaal afgelopen toen we terug kwamen.Komende week heb ik niet veel plannen. Wel ben ik van plan om sowieso meer water te drinken. Dat maakt het frisdrank in de weekenden ook lekkerder! Ook wil ik meer gaan sporten, maar mijn motivatie begint te dalen, help!


Dit was dan de afgelopen week voor mij. Wat vinden jullie van het nieuwe logo? En hebben jullie soms ook van die abnormale vreetbuien als mij?
Liefs,


1 opmerking:

  1. Klinkt als een leuke week! Je header is mooi geworden zeg. Oh, zó herkenbaar: vreetbuien. Ik heb ze ook en je wil echt niet weten hoeveel er dan op is ;p

    xo Liesbeth
    http://www.aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox