zondag 28 september 2014

Blogs to follow #2

heei! Na een super lange tijd weer een blog to follow! Ik heb in die tijd natuurlijk heel veel nieuwe blogs ontdek, die ik graag even wil uitlichten. In totaal zijn er 5 blogs, waarbij er één 5 vragen heeft en 4 hebben er drie vragen! Zo komen jullie meer over hun blogs te weten en is het een kleine moeite om te kijken, want ze hebben stuk voor stuk allemaal een kei nice-e blog! Deze keer in het speciaal Demi en Jasmine van http://forgirlsisfashionimportant.weebly.com/  !!
Veel plezier met lezen:)


Demi en Jasmine van http://forgirlsisfashionimportant.weebly.com/


1. Waarom zijn jullie begonnen met bloggen?
Wij volgen alle twee al een aantal goeie bloggers en dat leek ons zo leuk dat we zelf ook wouden beginnen.

2. Waar schrijven jullue over en waarom?
Nou onze site heet for girls is fashion important dus het meeste schrijven we over mode maar af en toe hebben we ook beauty en lifestyle

3. Waar halen jullie inspiratie vandaag?
Zoals we net als zeiden is dat we veel andere blogs volgen en die zien we dan ook een beetje als ons voorbeeld

4. Wat willen jullie bereiken met bloggen?
Dat is een lastige. Er zijn natuurlijk meisje die beginnen met bloggen om het geld en de cadeautjes maar dat is bij ons niet het geval.
Wij zijn beginnen omdat we het leuk vinden en als we groter worden zien we wel verder.

5. Wat doen jullie graag buiten bloggen?
Wat wij gaan doen buiten het bloggen is shoppen en kijken naar de nieuwste trends. Ook hebben we ook hobby's maar daar over kan je meer lezen op onze site.

Meike van http://lifestyleblondiee.blogspot.nl/


1. Waarom ben je begonnen met je blog?
Ik had eerst een blog met een vriendin (we hadden al een yt kanaal, nu niet meer), maar omdat ze er niks op deed ben ik er zelf mee begonnen. Ik bleef het doen, en ik vind het nu nog steeds super leuk om te doen en ik doe het met plezier.

2. Waar schrijf je over en waarom?
Ik schrijf eigenlijk over van alles, zelf heb ik namelijk niets met beauty. Maar een fashion of een lifestyle artikel zit er wel in. Ik schrijf hier over omdat mezelf wil zijn en ook op het internet. Er zullen ook DIYs online komen. gewoon van alles!

3. Wat wil je met je blog bereiken?
Wat ik er mee wil bereiken? Ik wil dat mensen mijn blog gaan lezen omdat ze m'n blog leuk vinden en ik hoop natuurlijk dat ik dat al heb bereikt. Maar ook wil ik een groter aantal lezeressen/lezers. Ik dwing hier niet op, want ik blog tenslotte voor mijn plezier en niet om geld te verdienen of procudcten te ontvangen. Ik zie mijn blog over vijf jaar wel (hoop ik) meer lezers te hebben!!
Marlayne van http://www.bymarlayne.nl/


1. Waarom ben je begonnen met je blog?
Ik ben begonnen met bloggen, omdat schrijven altijd al een hobby van me is geweest. Toen ik naar de middelbare school ging, deed ik dit eigenlijk veel minder. Op dat moment begon ik ook met het volgen van verschillende beautyblogs. Het leek me zelf ook wel leuk om mijn eigen plekje op het internet te hebben, dus startte ik mijn blog!

2. Waar schrijf je over en waarom?
Ik schrijf daar over van alles en nog wat. Voornamelijk artikelen die thuishoren in de categorie beauty, fashion en lifestyle. Je vind ik eigenlijk alles waar ik me bezig houd.

3. Wat wil je met je blog bereiken?
Ik heb eigenlijk niet echt een doel met mijn blog. Ik blog vooral, omdat ik het leuk vind en het echt een hobby van me is geworden. Sam van http://www.sallusion.nl/


1. Waarom ben je begonnen met je blog?
Het begon eigenlijk allemaal iets meer dan drie jaar geleden; ik ontdekte leuke youtubers en bloggers en omdat ik zelf ook heel erg van schrijven houd leek het me erg leuk om ook zoiets te doen. Ik ben uiteindelijk op een site genaamd Loggy gestart waar ik af en toe wat over mijn leven schreef. Niet veel bijzonders en geen comments, maar ik deed het omdat ik het leuk vond, iets nieuws wilde ontdekken en ik mijn hersenspinsels soms kwijt wou. Na een paar maanden was ik het eenvoudige Loggy zat en wilde ik graag een wat professionelere blog met nu ook beauty en een beetje fashion. Al gauw begon ik xItsMe, waar ik uiteindelijk ongeveer anderhalf jaar op heb geblogd.

Wat ik hier eigenlijk mee wil zeggen is dat het dus allemaal begon als iets om uit te proberen en ik mijn passie voor schrijven met anderen wilde delen wat inmiddels is uitgegroeid naar Sallusion.nl met maandelijks 2000 bezoekers. 

2. Waar schrijf je over en waarom?

Ik schrijf eigenlijk over alles wat ik leuk vind, mij interesseert en inspireert met de nadruk op 'persoonlijk'. Dit omdat ik de artikelen die ik maak dicht bij mij wil hebben staan. Je kunt om de dag over beauty (reviews, look of the day etc), fashion (outfitposts, inspiratie artikelen, wishlists etc) en lifestyle (updates, inspiratie en een kijkje in mijn dagelijks leven) lezen maar ook kunnen er soms hele random dingen online komen! 


3. Wat wil je met je blog bereiken?

Uniek, gepassioneerd en inspirerend. Dat wil ik zijn. Dat wil ik bereiken met mijn blog. Ik wil bereiken dat mensen terug blijven komen naar mijn blog, mijn artikelen met plezier lezen en misschien wel inspiratie uit ze op kunnen doen. Ik wil alles met mijn lezeressen delen, die een andere, maar leuke kijk op het leven kunnen geven. 
Eva en Juanita van http://xinfinityyx.blogspot.nl/1. Waarom ben je begonnen met je blog?
Juanita: Ik had vroeger een blog en daar ben ik dan mee gestopt, ik heb dan 'ontdekt' dat Eva een blog had, en sinds begin juli schrijven we samen!
Eva: Ik zocht nog een leuke bezigheid waarin ik echt mezelf kon zijn. Aangezien ik anoniem blog, weet niemand wie ik echt ben, en stiekem hou ik daar wel van. Andere bloggers kennen je niet, ze kunnen je niet beoordelen op dingen die in het verleden gebeurt zijn.

2. Waar schrijf je over en waarom?
Juanita: Ik schrijf vooral over DIY, omdat ik dat leuk vind en omdat ik er dan nog iets aan over houd :) Nu probeer ik ook meer persoonlijke artikels te plaatsen, wat wel wat moeilijk is omdat we anoniem bloggen.
Eva: In het begin schreef ik vooral over nail art, want ik was er toen echt dol op, nu al wat minder, want ik heb niet zo veel tijd meer.
Omdat ik graag creatief bezig ben schrijf ik regelmatig eens een diy. Lifestyle artikelen komen ook vrij vaak aan bod.

3. Wat wil je met je blog bereiken?
Juanita:Ik wil me gewoon amuseren! Natuurlijk zou het ook wel leuk zijn als we nog meer volgers krijgen en nog wat groeien!
Eva: Eerlijk gezegd heb ik daar nog nooit echt bij stilgestaan. Ik wil vooral mensen kunnen inspireren, amuseren, ...Ik hoop dat jullie het weer een leuk artikel vonden en dat jullie een kijkje nemen op hun geweldige blogs :)
Liefs, xoxo
Don't forget me to follow on Bloglovin

18 opmerkingen:

 1. Wat een leuk artikel, super leuk om te lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ik ga zeker een kijkje nemen op alle blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke blog. en dankje dat ik er aan mee mocht doen!

  liefs, meike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blog, zal ze eens bezoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je dat we mochten meedoen! ♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk, zo heb ik ook weer wat nieuwe blogs om te volgen, ookal kende ik de meesten al.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee bloggers te vragen waarom ze bloggen! Ik ga eens een kijkje nemen :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend leuk& lief om zo een aantal bloggers in het zonnetje te zetten. Een paar ken ik nog niet dus ik ga zeker even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg lief dat wij ook mee mochten doen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te lezen!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk artikel! Erg leuk om te lezen ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk artikel, leuk om te lezen. Ik kende er maar één. Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox