vrijdag 7 november 2014

Mijn drie leventips

Hoii me lovies! Ik ben laatste tijd nogal chaotisch in me hoofd en op school is het ook ontzettend druk. Ik ging dus even wat dingen opzoeken om minder chaotisch in me hoofd te worden en meer rust in mezelf, maar ook me omgeving. Ik denk dat ik niet de enigste ben met dit 'probleem', of ik ben gewoon echt een uniek geval, maar ik deel de tips met jullie :) Btw het is ook gewoon om je leven leuker te maken :)
Veel plezier met deze ontzettend leerzaam artikel, ohyeah.


 1. Ik kwam erachter dat ik ontzettend veel tijd met me mobiel doorbreng. Ik heb me voorgenomen om van maandag tot en met dinsdag me mobiel bepaalde tijden te gebruiken. Namelijk van 07:00u tot 07:30u, dan ben ik namelijk een half uur op en meestal al klaar. Dan van 17:00u tot 17:30, dan heb ik vaak me huiswerk af, of is het een pauze of is het voordat ik begin met me huiswerk en tot slot van 19:30u tot 20:00u, want daarna begint gtst en lig ik niet nog heel lang met me mobiel in bed. Oke, ik lijk nu bijna een autist :o, ik heb btw echt niks tegen autisten! Oh en wat ik hiermee bereik, ik heb meer echte vrije tijd heb en me een beetje nuttig voel in deze wereld, haha.

2. Dit is een klein beetje aansluitend op het volgende stukje, maar probeer overal het beste van te maken! School is saai en de meeste vakken en onderwerpen vind je niks aan, maar ja je moet het gaan leren, dus kan je het beste er iets interessants van maken of als je met mensen waar je in je andere tijden niet snel mee omgaat, ga lekker met de kletsen, want als je toch er moet zijn, kan je kiezen óf je hebt veel plezier óf je zit somber te zitten. Ik kies voor even plezier hebben :)

3. Wees 24u achter elkaar alleen maar positief, al heb je een black-out na een proefwerk of heb je slecht geslapen of wat dan ook, be positive, it changes your life! En ik meen het, je krijgt er alleen maar positieve energie van :D

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben
EN SCHATJES BEDANKT VOOR DE 50 VOLGERS IK HOU VAN JULLIE IK ZAG HET NET !
Liefs, xoxo
Don't forget me to follow on Bloglovin

19 opmerkingen:

 1. Plezier maken of somber zitten, ik zou ook voor het eerste kiezen! Het mobiel probleem daar heb ik geen last mee. Ik gebruik hem zelden. Misschien klinkt dat dan weer raar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je een nieuwe layout? Hij is mooi geworden. Ik zit ook bestbvaak op mijn mobiel eigenlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goeie tips! Slim van je mobiel, zo heb je inderdaad heel wat extra vrije tijd ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede tips meis!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. AW! Ik heb mijn reactie perongeluk verwijderd, ik ben geen ochtendmens haha.
  Leuke blog heb je!

  x jesuisnikita.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat van die telefoon is wel slim! Soms zit ik er zelf aan te denken om mijn telefoon in te ruilen voor een simpele ouderwetse nokia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. goede tips, zelf heb ik sinds kort weer een mobiel ( ik moest een aantal dagen constant bereikbaar zijn, vandaar) maar heel eerlijk gezegd denk ik dat het mensen inderdaad veel tijd en energie kost om er mee bezig te zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke blog, goede tips!!

  http://girlblussh.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Handige tips! Ik ben zelf niet zo heel erg veel bezig met mijn mobiel :) ! En overal het beste van maken probeer ik ook toe te passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van punt 1 heb ik zelf nog niet zo'n last, met 2 en 3 ben ik het helemaal eens. Blijf positief!
  Groetjes
  de DIY Diva.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke tips! Ik ben echt veel tijd kwijt aan dat stomme candy crush spelletje. Dat moet ik echt minder gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben echt verslaafd aan mijn mobiel. Ik zit 4 uur per dag in de trein, dan kijk ik mijn hele mobiel af haha!

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vind het juist heel goed dat je zo bewust bezig bent met de tijd dat je op je mobiel zit. Zelf zit ik er steeds minder vaak op en merk dat het eigenlijk steeds makkelijker gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben ook wel verslaafd aan mijn mobiel, maar ik ben gewoon graag bereikbaar... wel erg mooie doelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Handig, dat van je mobiel op bepaalde tijdstippen gebruiken. ♥
  Gefeliciteerd met je volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat is best handig om afspraken te maken met jezelf met je mobiel ik heb daar zelf heel erg moeite mee ben erg verslaafd een instagram en twitter enzo
  http://forgirlsisfashionimportant.weebly.com
  Liefs Demi

  BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox