zaterdag 15 november 2014

Are you in?

Hoii schatjes! Ik ben zoals jullie misschien merken, de laatste tijd minder actief met mijn blog, maar hier komt nog een artikel over online. Ik hou nog steeds net zo veel van bloggen als eerst, dus dat is het niet! Maar om terug te gaan op deze blogpost, een vriendin en ik hebben laatst een sport challenge gemaakt, die vier weken duurt. Daarin zijn onze goals uiteindelijk 50 push-ups, 200 squats, 150  Crunches, 100  leg raises en 200 jumpings jacks! Telkens zijn er 3 sportdagen met 1 dag rust. Are you in? Read blow!
Dit is het schema! We beginnen maandag, zoals het schema zegt. Dit betekent niet dat je geen andere dag kunt beginnen, want dan kan je de dagen gewoon even wegstrepen :)
Als je maandag dan begint, is er een paars vakje, die dingen doe je op maandag. Dinsdag, het vakje rechts, staan ook weer een aantal oefeningen en die doe je dinsdag etc. Als je bij de maandag een week bent, dan kijk je in de maandag kolom en dan doe je de oefeningen van de 2e rij.
Voor als je het niet mocht weten, dit zijn de uitvoeringen van de oefeningen:
Push-ups:

squats:
Crunches:
Leg raises:
Jumping jacks:


Ik zal over 4 weken ook een post schrijven over hoe de challenge bij mij gegaan is. Ik kan je wel zeggen dat ik niet goed ben emt challenges, dus ik ben heel blij dat ik het samen met een vriendin doe, zo kan je elkaar ook gelijk motiveren :D. 

Doen jullie met ons mee? Als je meedoet zouden we elkaar misschien ook kunnen motiveren, mail me dan maar: anniekjuuhhh@gmail.com (Ja ik ben bezig met een nieuwe mail)
Liefs, xoxo
Don't forget me to follow on Bloglovin

15 opmerkingen:

 1. nice , interesting post .

  www.madamedaria.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga mee doen! Al zal ik dan wel even een herinnering moeten zetten in mijn telefoon, want ik zou het nog vergeten... Ik ben ook niet goed met challenges, dus nu maar hopen dat ik het volhoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Best een uitdaging om mee te doen! Ik wil wel proberen, maar ik ga het sowieso vergeten ...
  Ik hoop dat jullie het beiden volhouden! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I'm in! Leuke blogpost. Ben benieuwd hoe het over een maandje bij jou gaat!
  xxx
  Mehrbod

  beautyfashionandme.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo'n uitdaging :-D

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bezig zeg! Ik vind het volgen van een challenge altijd fijn, omdat het heel motiverend werkt dat er nog veel meer mensen er aan mee doen :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel succes met de challenge! Altijd leuk om het met twee te doen, dat lukt altijd net iets beter :) Volhouden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke challenge. Ik hou wel van uitdagingen. Ik zal er over nadenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. is wel een uitdaging! Ik denk dat ik het ook wel ga proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sportief hoor! Keep up the good work! Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb vaker geprobeerd om iets te volgen maar kwam nooit verder dan dag 7 ongeveer haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Pfoe, ik zou het niet kunnen volhouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo vaak al probeerde ik zoiets vol te houden, maar het lukt me slechts een paar dagen :( nu, ik print alvast je schema even uit , hang het boven mijn bureautje en probeer het! :D

  x

  BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox