zondag 8 maart 2015

Mijn droomkamer

heeei! Dromen is altijd goed, blijf dromen! Want in dromen kan alles :) Dus ook in een droomkamer. Mijn droomkamer is wel ene kamer die opzich wel gewoon zou kunnen in de meeste kamers. Ik ben zo even gaan kijken op WeHeartIt en ik zag echt een geweldig leuk bed en toen zag ik daaronder een heel leuk schilderij die je zelf kan maken en toen ik daar op verder zocht zag ik nog een leuke variant daarvan. Dus ik zal nu even vertellen hoe mijn droomkamer eruit gaat zien!
By the way, ik vind de kamer die ik nu heb ook echt heel leuk hoor! Maar altijd blijven dromen :)

Dit is allereerst het bed dat ik graag wil én door geïnspireerd ben geraakt. De grijze wand wil ik dan een tint lichter en het dekbed wil ik wit hebben met misschien in een donkerdere wit patroon en dan met witte, roze en grijze kussens. In de spiegel wil ik dan mijn kleding in leggen.

Ik vind zelf de grijze muur wat saai, dus dit is de muurdecoratie die ik daar echt graag op zou willen plakken(?). Ohmy, hoe leuk :o


 Aan de overkant van mijn muurkunst, dus aan de andere kant van de kamer, wil ik dan mijn bureau hebben. Een bureau is vaak best neutraal, maar dit vond ik wel een mooi bureau. En op dat bovenste plankje wil ik dan ook nog een paar boeken op hebben.


De computer zou ik er dan afhalen en gewoon een laptop nemen en dan achter mijn een groot raam. Zodat je zo'n effect krijgt.


En dan wil ik tussen de ruimte van de bureau en mijn bed een kleding rek hebben. De overige kleren zitten dan al achter die spiegel kast.

En dan nog een zo'n vier blokken kast van de ikea waar je dan nog leuke dingen in kan zetten zoals een cactus en een dienblaadje met wat leuke dingetjes erop en in één zo'n vak een bloemstukje en in nog één zo'n vak iets van een souvenier uit een leuk land en in één zo'n vak een rieten mand met tijdschriften of iets leuks wat je erin kan doen en in één zo'n vak een deurtje waarbij ik al mijn schoolboeken in doe. Boven mijn kastje wil ik dan een aantal zwart-wit foto's hangen of allemaal door elkaar of in een hartjesvorm
 

Dit is eigenlijk wel hoe mijn droomkamer eruit komt te zien, roze met groen van planten en grijs en wit en hout. Eigenlijk de kleuren die ik nu ook heb ik mijn kamer alleen dan in compleet andere vormen.

Laat in de comments weten wat jullie ervan vinden en of ik een roomtour zal doen?
Liefs, xoxo

10 opmerkingen:

 1. leeuukk, ik zie dat we hear it je heeft geinspireerd? x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw. Hier kan ik uren naar kijken. Maar dat moet ik niet doen want dan wil ik alleen zo'n kamer hebben haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, die muurdecoratie is inderdaad heel erg leuk!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo verleidelijk, kijken op We heart it en Tumblr en gewoon kwijlen bij al die prachtige kamers die echte paleisjes zijn. Bij het lezen van de tekst zag ik echt alle dingen in een kamer, gek haha! Ik ben niet voor de volle 100% tevreden met mijn kamer, maar ik moet niet klagen. (: Dat kunstwerkje, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke ideetjes heb je! Zo'n kledingrek vind ik ook altijd zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke ideeën! Zo'n uitzicht vanaf mijn bureau wil ik ook wel :)

  BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox