dinsdag 19 augustus 2014

Sunshine Blogger Award

Heei! Het is alweer een tijdje geleden dat er een blogger award rondging, maar ik vind ze superleuk. Ik ben deze keer genomineerd door Esmee en Hannelore. Ik vind dit echt super lief van jullie!
Bij deze award moet ik 7 feitjes over mezelf vertellen, maar ho is, dat is lastig! Hhahah. Ook ga ik 15 mensen nomineren :)
Oh en ik wou even zeggen dat de afgelopen week me blog een beetje door elkaar was en niet andere blogs kon lezen, maar de wifi op vakantie is een beetje waardeloos.
Veel plezier met lezen!

Own picture.The rules:

The facts:

1. Ik laat super vaak iets vallen. Dit is echt niet normaal. Vooral mijn sleutels, bijna elke dag laat ik ze zo uit me hand vallen terwijl ik hem gewoon vast heb. Dit heeft volgens mij echt niemand.

2. Ik vind inktvisringen best lekker, maar ik eet ze niet, het idee dat ik inktvis eet, dat is zo gadver.

3. Ik ben best een ochtend mens. Veel mensen kunnen zich niet voorstellen dat ze al vroeg wakker zijn en al een rondje gaan hardlopen, maar ik doe dit wel en kom dan best wel gemakkelijk me bed uit.

4. Soms heb ik dat ik een bepaald fashionitem heel erg leuk vind en later wordt het een trend. In groep 8 had ik bijvoorbeeld een korte tuinbroek en in de 1e ook en nu is het helemaal een trend! 

5. Ik kan moeilijk iets volhouden. Soms ben ik van plan om een challenge te doen, maar het eerste stukje gaat goed, maar later vergeet ik het een keer en nog een keer en dan stop ik er gewoon mee. Een week kan ik nog wel doen, maar een maand zit er bij mij niet in...

6 Ik word altijd na 9 en half uur slapen wakker. Het maakt niet uit hoe laat ik slaap ik word altijd 9 en half uur later wakker. Dat kan alleen als ik geen wekker zet hahaha. 

7. Ik ben heel kieskeurig qua kleding en schoenen. Als ik nieuwe schoenen nodig heb moet ik 892784 winkels afzoeken om de ' perfecte ' schoenen te vinden. Bij kleding heb ik ook niet snel iets leuks gevonden, als ik naar de stad ga kom ik soms met 1 item terug, hahaha. Maar ik vind het ook altijd gezellig, dus dat maakt me niks uit.

The 15 bloggers:

1. Eva en Juanita van http://xinfinityyx.blogspot.be/
2. Sam van http://Sallusion.nl
3. Merle van http://paintandpolish1.blogspot.nl/
4. Isabelle van itsanisabellething.weebly.com
5. Sophie van http://likesooph.blogspot.nl/
6. Dinieke van http://blog-4-girls.blogspot.nl/
7. Rachel van http://rachelkromdijk.blogspot.nl/
8. Tessa van http://all-by-tessa.blogspot.nl/
9. Irene van www.madebyirenelouise.blogspot.com
10. www.diysforyouandme.weebly.com
11. Pascale van xdazzlingbeauty.blogspot.nl
12. Eva van http://realitijd.be/
13. http://iiithinkpink.blogspot.nl/
14. Marije van http://www.bonjourcherie.nl/
15. Rowan van http://www.rebelliousyetromantic.com/


Hopelijk vonden jullie het een leuk artikel! En het is zo lastig om 7 dingen te bedenken, maar i did it.
Liefs, xoxo
Don't forget me to follow on Bloglovin

8 opmerkingen:

 1. Lief dat je mij hebt genomineerd! ik heb er een paar dagen terug eentje in gevuld ik laat ook zovaak iets vallen hahaha

  liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook een ochtend mens, haha :) Leuk ingevuld! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je me hebt genomineerd! :) Dat met die schoenen heb ik ook! Vandaag nog stad en land afgeweest voor een paar dat ik graag wilde hebben maar niet kunnen vinden :( Uiteindelijk vanavond dus maar online besteld, nu maar hopen dat ze goed zijn ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof dat je me hebt genomineerd! Ik zal het met plezier invullen! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat superlief dat je me hebt genomineerd!! Ik ben al eens eerder genomineerd, dus ga nog even erover nadenken of ik nog wel een heel postje erover maak, maar anders noem ik het sowieso in de Q&A van aankomende maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor de nominatie!
  Leuke feitjes!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox