maandag 11 augustus 2014

7 schoonheden van binnen

Heeeii !
Je kent vast wel de zeven schoonheden, donker haar lichte ogen, sproeten, spleetjes tussen de tanden etc. Maar ik dacht, hé laat ik eens een zeven schoonheden van binnen vertellen, want het innerlijk is belangrijker dan uiterlijk, uiterlijk is mooi meegenomen maar daar draait het niet om.
Veel plezier met lezen!


Vriendelijk
Vriendelijk is waarschijnlijk het eerst waar je zelf ook al aan zult denken. Als mensen je iets vragen om daar aardig antwoord om te geven en beleefd over te komen.

Gul
Je hoeft natuurlijk niet alles af te staan, maar als je toch veel dingen voor een ander overhebt is toch erg fijn en mooi. Zwervers eten geven, hertjes brood voeren, leuke dingen voor je vrienden kopen etc.

Spontaan
Het is natuurlijk altijd fijn wanneer je iemand niet goed kent, maar sommige toch naar je toe komen en een leuk, gezellig gesprek beginnen of dat iemand een leuke opmerking over je kleren maakt, altijd fijn!

Behulpzaam
Deze lijkt best op gul, maar toch is behulpzaam weer anders, want hierbij verzorg en help je mensen vooral of help je ze wanneer ze zich niet lekker in hun vel voelen of iets niet begrijp. Een eigen bijdrage geven.

Bescheiden
Je hoeft natuurlijk niet altijd heel bescheiden te zijn, maar zit je bij een verjaardag ga dan niet de hele bak in je eentje opeten of bij iemand die je niet goed kent gelijk al met de voeten op tafel zitten, want de meeste mensen waarderen dat niet heel erg.

Optimistisch
Wanneer alles zo tegen zit en het bijna niet meer goed lijkt te komen, is het altijd fijn dat er mensen zijn die toch van alles het beste proberen te maken en te accepteren dat iets niet helemaal goed is, respect voor hun!

Vrolijk
Persoonlijk kan ik heel blij worden van mensen die vrolijk zijn of een onbekende die vriendelijk naar je lacht! Zulke kleine dingetjes kunnen de wereld toch een beetje vrolijker maken!


Wat vinden jullie van de zeven schoonheden van binnen?
Liefs, xoxo

Don't forget me to follow on Bloglovin

5 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award! Kijk op mijn blog voor meer informatie. Liefs Esmee ♡ (esmeevandijk.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb je ook genomineerd voor de sunshine blogger award! Meer informatie vind je op mijn blog.
    http://girlsblogforgirlz.blogspot.be/2014/08/sunshine-blogger-award.html

    BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox