woensdag 27 augustus 2014

I Like Fashion Stuff

Heeei ! Ik heb afgelopen week sieraden van www.ilfs.nl ontvangen en ze zijn onwijs leuk!
Ik wou jullie even wat vertellen over de super leuke sieraden en de site.
Zeker de moeite waard om dit artikel te lezen om daarna ook wat te bestellen! Er zijn namelijk sieraden te koop voor een voordelige prijs. Ook komt er nog eens bij dat we maar 2 - 3 dagen verzend tijd bij zit.
Veel plezier met lezen :)Marjolijn, de eigenaar van www.ilfs.nl, is een eigen webshop begonnen en dat voor pas 17 jaar! Ze wou een eigen webshop starten, omdat het haar opviel dat leuke sieraden erg veel geld kosten en ze wilde dit anders. Het is natuurlijk een behoorlijk risico om een eigen webshop te beginnen. Het kan goed gaan, maar helaas kan het ook niet. Toch heetf Marjolijn zich niet van de wijs laten brengen, want ze is nog volop actief met haar webshop. Dat ze het al een tijdje doet, verveelt haar niet, want ze is elke dag opnieuw blij met haar keuze. 
De webshop is erg mooi en overzichtelijk ingedeeld, je kan makkelijk vinden wat je zoekt.
Het leuke is, dat er voor elke style iets te vinden is. Als je de sieraden die ik gekocht hebt niet geweldig vind, is er sowieso iets op haar site wat je wél leuk vind. Ook is het altijd leuk als cadeautje!


Shoplog!Van deze oorbellen ban ik echt een fan. Ik zat al een tijdje te twijfelen of ik het wel bij me vind passen of of het bij mij kleding gging passen, maar heb het toch bestelt omdat ik het gewoon wou proberen. Daar heb ik écht geen spijt van, want ik ben even gaan kijken en het past bij bijna alles! Zwart en wit kan je altijd wel combineren. Dit is echt een must have.Ik kreeg er ook nog een erg leuk kaartje bij.Dit is ook heel leuk. Het is een armbandje met 7 kraaltjes en daarna geknoopt. De kleuren zijn ook ideaal, aangezien blauw de kleur van een spijkerbroek is. Ook hier zit weer wit in, wat ook altijd combineert, en wat fleurige kleurtjes om het wat vrolijker te maken. Het is erg gemakkelijk vast te maken. Hoe je het vast maakt staat hieronder.Dit is hoe je het vast maakt. Het past dus altijd! Al heb je volle polsen.


Dit is het laatste sieraad, maar minstens zo leuk. Het is een erg kleurig en vrolijk armbandje die vet leuk staat met een arm candy. Je kan het ook dragen als je nogal basic kleren aan hebt, om het net een finishing touch te geven. 


Ik hoop dat jullie het een erg leuk artikel vonden! En ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar het is ontzettend leuke webshop en voor een goede prijs!
Liefs, xoxo
Don't forget me to follow on Bloglovin


1 opmerking:

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox