zaterdag 19 juli 2014

Last Minute Bikini Body

Heee ! Vandaag heb ik voor jullie een last minute bikini body. In deze blog vertel ik hoe je toch in de laatste paar dagen voordat je naar vakantie gaat, toch nog een bikini body kan krijgen. Het is misschien niet je dream body, maar je ziet toch nog effect!
Wil je weten met wat allemaal? Lees dan verderrr


Water, water, water!
Het makkelijkste, goedkoopste manier om je stofwisseling te versnellen. Wanneer je stofwisseling versnelt dan verbrand dat meer calorieën. Je kan ook thee drinken! Groene thee is een aanrader, het gezondst én het lekkerst van alle theesoorten.

Slaap kindje slaap
Ja, genoeg slaap is ook heel erg belangerijk! Je moet minstens 8 uur slaap hebben, om helemaal fit te zijn én terwijl je slaapt verbrandt je ook veel calorieën!

Ga rechtop zitten
Als je rechtop zit verbrand je 10% meer calorieën. Je kan natuurlijk ook rechtop staan. Je ziet er dan ook gelijk zelfverzekerder uit én je ziet er langer en dus slanker uit.

Eet vaker kleine maaltijden dan 3 grote
Het is neit dat je hierbij een snellere stofwisseling creeërt ofso, het is alleen dat je geen opgeblazen gevoel hebt en dus ook niet een bolle buik.

Lekker zonnen
Zwart slankt af, donker slankt dus af, een bruin kleurtje slankt dus ook af.

Doe wat workouts voordat je het strand opgaat
Wat je beter niet kan doen, is een hele workout van een uur (sowieso is dat waarschijnlijk veel te warm), maar een paar squats, pushups enso.

Hier zijn nog een paar workouts waar je misschien wat aan hebt:

BUT REMEMBER: Je innerlijk is belangrijker dan je uiterlijk en je bent al mooi zoals je bent!


Zijn jullie al helemaal Bikini Proof ?
Liefs, xoxo

3 opmerkingen:

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox