vrijdag 4 april 2014

Bijkletsen. ziek, activiteitenweek, Primark

Hoi. Ik zit hier ziek op de bank met een zacht dekentje en een warme thee. Ik had geen zin om een uitgebreide blogpost te maken, dus ik vond het handig om even bij te kletsen, omdat ik ook geen weekly diary meer doe voorlopig. Ik had wat bijgeslapen, dus even een artikel schrijven kon geen kwaad, aangezien ik alleen op de bank zit te slapen en te niksen. Omdat ik nog even een klein dingetje moest doen op de laptop voor school, moest ik ook even bijkletsen.

Oké, laat ik het eerst maar even hebben over hoe het met mij gaat. Ik voel me de laatste tijd niet echt helemaal top. Ik krijg niet genoeg slaap en moet 's ochtends de wekker al tien over 6 zetten, omdat ik huiswerk nog moet afmaken of nog iets even leren. Ik ben die dag daarvoor dan te druk geweest of was gewoon helemaal kapot, waardoor ik druk in me hoofd ben en niet kan slapen. Als ik het eerste uur op school zit, ben ik al helemaal moe en zie ik klein.
Ja, ik zie klein, dat heeft niemand die ik ken, maar het houd in dat ik dan te moe ben en veel stress heb. Ik leg mezelf te veel dingen op, waardoor ik veel stress heb. Grote deels school, maar ook echt leuke dingen wat ik graag doe.
Ik ga ook twee keer per week bloggen in plaats van 3 keer. Ik vind dat zelf ook echt jammer en vervelend, maar het moet maar, misschien dat ik over een tijdje de draad weer kan oppakken.
Mijn weerstand is dus niet echt top, daar ben ik dus ook ziek van. Ik ben sowieso al verkouden, maar man wat heb ik een buikpijn. Al het eten valt verkeerd, waardoor ik gister geen avondeten heb gehad en vannochtend maar één beschuitje. Ik vind 't ook zo vervelend om dat ziek te zijn van school, want dan moet je alles weer inhalen en dat is niet fijn. Gelukkig gaat het nu wel weer ietsjes beter dan vannochtend.

Maar oké, laten we er niet een droevig iets van maken, want de lente komt eraan!
Oh, ik hou zo van dit weer, niet normaal. Als ik uit school kom, zit ik buiten te leren. Dat zonnetje doet me goed. Zomerkleding vind ik persoonlijk ook veel leuker dan winterkleding, korte mouwen, korte broekjes, rokjes, jurkjes.

Over rokjes gesproken, ik was donderdag naar de Primark geweest, want die was nieuw geopend in Nijmegen en laat die even dichtbij zijn. Het is alleen op dames- en kinderkleding gericht. Eerlijk gezegd viel de Primark me wel een beetje tegen, want ik wou zo graag een skater skirt, alleen die verkochten ze daar niet, nog even verder zoeken dus.

Volgende week wordt wel een chille week, we hebben dan activiteitenweek. Met activiteitenweek gaan we dus activiteiten doen (Ja, duh wat dacht jij dan). De eerste drie dagen hebben we iets waarbij je je eigen bedrijfje moet opstarten en je gaat dat ook echt verkopen! Je mag 8% van je winst zelf houden en de rest gaat naar een goed doel, voor mensen die ook bedrijf willen opstarten, maar niet genoeg geld hebben. Zelf vind ik het echt een leuke activiteit, aangezien ik later misschien zelf iets wil beginnen. Ik heb met een paar vriendinnen al helemaal zitten brainstormen van eten tot zeepkettingen enzo, haha.
Donderdag komt Dirk Bracke, een vlaamse schrijver waar we ook een boekverslag over moesten maken.
Vrijdag gaan we ook iets doen, maar ik weet niet meer wat, oeps.
Ondanks dat ik de laatste tijd nogal moe ben, zijn mijn cijfers wel oké:
Links staan de cijfer die ik gehaald heb voor het vak van links naar rechts.
In dat groene ding staat in de eerste kolom cijfer op rapport 1, de 2e kolom voor rapport 2, de 3e kolom voor rapport 3 en de 4e kolom is het gemiddelde voor rapport 3.

Nou ik heb weer even bijgeklets met jullie!
Ik heb deze week weer een post voor jullie en ik heb afgelopen week een filmpje gemaakt!
Liefs,

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ahw, echt lief! Dankjeee. Ja, 'k heb nog wel wat, maar ristig weekje dus hopelijk gaat 't weer beter :)
   xoxo

   Verwijderen
  2. dat hoop ik ook!!!!

   Verwijderen
 2. ^(als je nog zoveel stress hebt..)^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jammer dat je ehh "stress hebt' want je blog s egt geweldig!! <3 veel beterschap xx

  BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox