woensdag 19 februari 2014

Liebster Award ! ♥

Ik ben genomineerd voor de liebster award! Maar ik had eerst geen idee wat het was, totdat ik de blog van Esmee las. Zij heeft me namelijk genomineerd en ze heeft een ontzettend leuke blog! Neem maar is 'n kijkje op http://esmeevandijk.blogspot.nl/. Maargoed, in me artikel vertel ik wat het is en wat het inhoudt! En misschien heb ik jou ook wel genomineerd ;p. 
Have fun <3Leuk dat liebster award, maar wat is het nou eigenlijk? Dat vroeg ik me namelijk wel af!
Het is een award bedoeld voor beginnende of nog onbekende bloggers een duwtje in de rug te geven. Heel leuk dus! Van de gene die nomineert krijg je 11 vragen die ze zelf heeft bedacht, die je 'moet' beantwoorden in een artikel op je blog. Ook is het de bedoeling dat je zelf 11 mensen nomineert en een berichtje over de award op hun blog achterlaat. 

Regels- Je moet degene linken wie jou heeft genomineerd. - Je moet de vragen beantwoorden die je hebt gekregen. - Je nomineert 11 andere bloggers en maakt 11 vragen voor hun. - Je kan de persoon dat jou heeft genomineerd niet nomineren. - Je moet de genomineerde bloggers vertellen dat ze door jou zijn genomineerd. 


Dit zijn de vragen die Esmee voor mij bedacht heeft! :D :

1. Waarom ben je begonnen met je blog? 
Ik vond het eerste sowieso erg leuk om blogs van andere te lezen. Toen dacht ik, waarom zal ik niet zelf ook gaan schrijven? Dat ben ik dus gaan doen! Ik ben stiekem ook wel een beetje aangemoedigd door m'n vriendinnen die ook een blog hebben. 

2. Welke make-up draag je elke dag?

Sowieso altijd mascara! Soms doe ik ook foundation met poeder op en wenkbrauwpotlood gebruik ik ook aardig vaak. Babylips zijn ook niet te vergeten. dat is wel de make-up dat ik meestal gebruik. Oh wacht nee, ik doe soms oogpotlood op de waterlijn onder me bovenste wimpers. 
Af en toe, heel soms heb ik ook geen make-up op.


3. Zonder welk ding kan je niet leven?

Hm, een ding. Ja dat zijn m'n familie, vrienden en huisdieren niet.  Als het een ding is denk ik eten. Ik ben echt een vreetzak! Ik heb btw geen overwicht, niet dat je straks denkt dat ik zo'n bolletje ben. 
Misschien had je eerder m'n mobiel gedacht, maar dat is niet zo. M'n mobiel is sinds vanochtend kapot :( & een andere mobiel is eerder een keer gestolen. Ik heb het goed overleefd! En ik vind mobiels ongezellig. Toch heb ik me mobiel  altijd wel bij me en kan ik niet zonder!

4. Hoelang bestaat je blog?

Ik heb m'n blog sinds 10 december en het is nu 19 februari dus uuuh. 3 maanden en 9 dagen dus,72 dagen, wajo! 

5. Wie/wat inspireert jouw? 

Blogs van andere mensen, maar ook fotografie! Verder weet ik het niet. Gewoon alles wat er om me heen gebeurt. Oh ja en quotes!


6. Waar haal jij je inspiratie vandaan voor je artikelen? 

Blogs van andere mensen! Ook haal ik me inspiratie van dingen die om me heen gebeuren. Ik heb momenteel zo veel inspiratie! Ik post niet alle artikelen in één keer want als ik inspiratieloos ben, heb ik niks, haha.

7. Welke opleiding doe je of heb je gedaan? 

Vwo 2e klas.

8. Wat is jouw quote?

''Don't dream your life, live your dream,, ♥

9. Wat is je lievelings tussendoortje?

Chocola! Of nee, koek met caramel en chocola, niet normaal lekker is dat!

10. In welk vak ben je echt echt echt heel erg slecht?

Even in magister kijken hoor, want het zijn er veel! Haha. Ja, aardrijkskunde, maar dat is raar want heel vaak snap ik eht gewoon!? Maar ik vind daarna geschiedenis en engels wel erg lastig, maar ik sta er best goed voor! :D

11. Heb je broers/zussen/broertjes/zusjes? 

Ja, een lief zusje van 11 :)


Degene die ik heb genomineerd zijn:
1. Jonna
2. Britt
3. Eva
4.Anoek
5. Amber
6.Tessa
7. Annika
8. Gwen
9. Lotte
10.Sophie
11. Emma

En dit zijn jullie vragen! :D
1. Hoelang bestaat je blog?
2. Waarom ben je gaan bloggen en waar blog je over?
3. Wat is jou quote?
4. Wie/wat inspireert je en waarom?
5. Voor wat kan ik je 2 uur 's nachts wakker maken?
6. Wat is je droomvakantie?
7. Wat is je grootse blunder ? :p
8. Over wat soort dingen kan jij je enorm irriteren?
9. Van welke zanger(es)/band ben je fan?
10. Hoe zou je heten als je een jongen bent?
11. Als je een dier mocht zijn, welke wil je dan zijn en waarom?

Dit was dan m'n nominatie van de liebster award! Ik vond het echt heel leuk dat Esmee me genomineerd heeft! Sorry als ik je niet genomineerd hebt, ik kon er maar 11 :(.
Liefs, 

3 opmerkingen:

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox