donderdag 2 januari 2014

Confessions of a blogger TAG

Heyhoii lezers :D. Ik heb vandaag weer eens een TAG voor jullie! Ik heb een tag over bloggen. En ja, welke tag past nou het beter bij een blog dan over bloggen!
Dus veel plezier ^.^
The pictures in this tag are made by myself.


Wanneer ben je dit blog begonnen?
Uuhm, 10 december 2013 :D, alleen ik was niet vanaf het begin actief met dit blog, want ik snapte het niet helemaal.


Had je eerder blogs ?
Jaa en nee. Ik heb nooit een echte site gehad voor m'n blogs, maar op girlscene heb ik wel blogs geschreven. Ik heb voor deze blog ook een andere blog gehad, maar merkte dat ik deze site fijner vond. Die blog die ik eerst had, hebben dezelfde artikelen als deze.

Waarom ben je je blog begonnen?
Ik was (of ben) verslaafd aan girlscene, waar ze o.a. ook blogs uitlichten! Ik vind het altijd heel leuk om te lezen en toen dacht ik: ''Hé, laat ik ook eens een blog schrijven.'' Dat heb ik toen gedaan en vond het gelijk al leuk!
Toen ik hoorde dat vriendinnen ook een eigen blog hebben, ben ik zelf ook een blog gestart!

Wanneer ben je serieus geworden in het bloggen?
Sinds het begin dat ik een blog had! Ik heb plaatjes erbij gezocht, leuke achtergrond, logo, lettertype en al dat soort dingen.

Wat was je eerste artikel?
Zo overleeft ook jouw skinnyjeans de feestdagen!
Geïnspireerd door m'n agenda :B

Wat is voor jou  het meeste moeilijk aan bloggen?
Om te bedenken waar je wat over wilt schrijven als je geen inspiratie hebt. Ik heb ook vaak dat ik het gevoel heb dat ik heel volwassen ofso schrijf, maar ik ben dat echt niet hahaha!
Ik vind het trouwens ook lastig of dat ik goed nederlands schrijf, want daar heb ik altijd beetje moeite mee :s.

Waar zie je jou blog over een jaar?
Op anniekkx.blogspot.nl . Okéoké, dat was droog. Maar ik hoop meer bezoekers en misschien dat ik er wat geld aan kan verdienen. Met je hobby wat geld verdienen, wie wil dat nou niet? :D. Zeker ook omdat het hierbij kan.

Wat is het  beste wat je terugkrijgt aan bloggen?
Reacties, paginaviews, daar wordt ik echt blij van! Ik post dingen die mij intreseren en doe er best veel moeite voor en dat veel mensen het dan zien en ook wat reacties maakt me echt blij! :DDD


Wat inspireert je en motiveert je ?
Ik wordt geïnspireerd door andere bloggen, maar ook wat er om me heen gebeurt. Ik word gemotiveerd door o.a. mezelf, ik vind het leuk om te doen, niemand anders zegt dat ik een blog moet hebben. Ook word ik gemotiveerd door vriendinnen die ook een blog hebben. En ik ga geen moeite doen voor niks, dus eigenlijk zijn jullie degene die mij het meest motiveren, de hoog oplopende pageviews! Dankjullieewel daarvoor :)


Dit was dan m'n 3e TAG. Over bloggen dit keer :D. 
'T is wel een korte tag, maar zoals ik al eerder zei, ik vind het leuk om TAG's te doen :)

2 opmerkingen:

 1. Je schrijft echt leuk en herkenbaar & heb je soms de girlscene agenda :dd hahaha ik ga je blog vaker bezoeken groetjeess

  p.s esmeevandijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh, dankje! :D. Jaa ik heb die hahah, maar heb 'm alleen voor skinnyjeans ;p

   Verwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox