maandag 30 december 2013

Onverwachte, abnormale, maar handige beautytips!

Heii lezers! Vandaag heb ik voor jullie wt beautytips die niet gelijk gebruikelijk zijn. Ze helpen wel en ze zijn vaak ook nog eens voor een goedkope prijs! Bij deze beautytips zul je vast wel eens denken, what the fuuckk dat werkt toch niet en iell.
Dat dacht ik namelijk ook ;P.


● Theezakjes helpen tegen gezwollen oogleden.

Het looizuur of tannine in (zwarte) thee werkt ontspannend en laat de zwelling afnemen. Misschien heb je deze tips wel vaker gehoord :)● Baden in (karne)melk maakt de huid zacht. 

Het melkzuur zorgt ervoor dat de huid zacht en ontvet wordt. Het werkt het beste wanneer je 2 liter (karne)melk in het bad doet.

● 10min met je ellebogen in citroensap weken, daar krijg je zachte ellebogen van.


● Je lippen een honingmasker geven. 

Honing werkt goed voor je lippen omdat het een aantal vitamines, eiwitten, mineralen die het bovenste laagje van je huid herstelling. Verder werkt honing ontstekingsremmend, een aanrader dus!● Bloem of talkpoeder gebruiken voor vet haar.

Wanneer je een feestje hebt en je ziet dat je vet haar hebt, oh nee wat nu?! Zelf heb ik dit ook is :| Maar dan een beetje bloem of talkpoeder op het vette haar, even doorkammen en je haar ziet er alweer frisser uit.


● Huid reinigen met komkommer


Als je huidreiniger net op is en moet reinigen en de winkels dicht zijn, kun je ook even je huis doorzoeken naar een komkommer.
Je moet een halve komkommer in de blender zodat het een soort pasta wordt. Breng het aan op je gezicht, laat het eventueel even intrekken en spoel het daarna met lauw water af. Tadaaa, je eigen reiniger!


● Vaseline als wimper conditioner.


Dit kan je doen als je je wimpers extra wilt verzorgen. Je kan het best s'avonds de vaseline opdoen en zo dicht mogelijk bij het begin van je wimper beginnen.


● Face-yoga.


Jaa, je denkt waarschijnlijk. Whaatt is dat ?! :O. Nou dat zorgt ervoor dat je huid elastischer wordt, waardoor je minder snel rimpels krijgt of dat je huis gaat hangen.


● Mascara in een kokend heet bakje doen.

Wanneer je dit doet kan je mascara nog een tijdje mee.

● Kam tegen gespleten punten.

Ik gebruik de laatste tijd vaker een kam. Ik heb de tip gehoord dat je haar daar minder van splijt. Ik doe vooral na het douche een kan gebruiken. Ik vind het namelijk niet fijn om een staart te maken met een kam.

● Oorschelpen reinigen

Ja, een bolletje van watje op een lucifer en dan je oorschelp schoonmaken. (wattenstaafje kan dus ook)

●Eelt verminderen met zout.

Je kan een voetenbad met zout erin doen, dan verminderd je eelt en ziet het er veel mooier uit.


● Olijfolie voor glanzend haar en zacht gezicht.
Olijf olie 5 á 10 min in je haar doen en dan uitwassen, ook met oliefolie op je huid, daarna even douchen.

● Tandenborstel gebruiken voor lip scrub.

Met een tandenborstel zorg je ervoor dat je lippen gescrubt worden, waardoor je mooie zacht lippen krijgt.

●Citroenschil voor kalkplekjes op je nagel
Die kalkvlekjes op je nagle, ik heb er een hekel aan! Maar dat kan je dus weghalen! Je doet een citroenschil aan de buitenkant van de nagelranden wrijven en het verdwijnt na een tijdje.Ik hoop dat jullie wat aan de tips hebben. Ze zijn goedkoop en werken ook nog eens!
Hebben jullie nog handige tips?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox