vrijdag 8 augustus 2014

Spam je blog!

Heei!
Voor deze keer een "spam je blog".
Ik heb nooit eerder een spam je blog gedaan, dus vond dat dat er wel tijd voor werd!
Het is net zoals alle andere spam je blogs, een linkje naar je blog en je kan vertellen waar je over schrijft of iets anders leuks.
Ik beloof jullie dat ik alle blogs ga bekijken! en hopelijk ook andere mensen.
Ik vind t altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!
Liefs, xoxo
Don't forget me to follow on Bloglovin


7 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat we "legaal" mogen spammen!
    Ik ben Eva, en samen met een vriendin ben ik de eigenaar van 'Infinity'.
    Er wordt vooral geblogd over nail art, diy en lifestyle.
    Hopelijk neem je eens een kijkje!

    http://xinfinityyx.blogspot.be/

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mijn blog gaat over mijzelf! En mijn leven :) neem vooral een kijkje en doe mee aan mijn winactie! liefs irene

    www.madebyirenelouise.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee

    leuk dat we dit kunnen doen:) ik ben momenteel op vakantie en kan dus niet veel posten maar ik beloof als ik terug benlekker veel te bloggen:) neem een kijkje op me blog daar zal ik erg blij mee Zijn. zoals de naam al zegt ik hb een lifestyle blog x

    liefs meike

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi!
    Lief dat we mogen spammen! Mijn blog kan je vinden op www.diysforyouandme.weebly.com . Het idee was eerst om over alleen maar DIY's te bloggen, maar er komen nu ook steeds meer andere berichtjes online. Het onderwerp probeer ik over het algemeen wel gewoon DIY's te houden. Dus ben je creatief, maar heb je geen inspiratie meer of ben je niet zo creatief maar ben je in een enorme ik-wil-nu-wat-maken bui? Neem dan vooral een kijkje!
    Of nou ja, je kan eigenlijk altijd een kijkje nemen... Ik zal het heel leuk vinden om je op mijn blog te zien!
    Liefs ♥
    P.S op dit moment kan je ook vragen insturen voor een Q&A die ik over 2 en een halve week erop zet ivm de halve verjaardag van mijn blog!! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hee,
    Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Pascale en ik blog nog niet zo heel lang op Dazzling Beauty. Ik ben geobsedeerd door dingen zoals make-up, mode, fotograferen en nog veel meer. Daar kun je dagelijks een artikel van verwachten op mijn blog. Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie een kijkje willen nemen en een reactie achter willen laten. XX Pascale van xdazzlingbeauty.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hee, wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Eva en mijn blog heet evaenjoylife.wordpress.com Mijn blog gaat over lifestyle, ik schrijf vooral blogpost als tags, DIY’s, reviews, tips, favorieten en nog veel meer! Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt, laat je dan een reactie achter? Ben benieuwd wat je er van zal vinden! Liefs, Eva

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi, Ik ben Evy! Ik zou het tof vinden als je mijn blog over fashion, make-up, beauty en lifestyle wil bekijken: www.mbfl.blogspot.com.
    Posts over lifestyle gaan vaak over mijn hobby's, zoals dansen, zingen en acteren. Ik zing in een band en ik ben met mijn dansteam Nederlands kampioen geworden!
    Ik post verder DIY's, OOTD's, reviews, shoplogs en nog veel meer. Sinds kort heb ik ook video's! Op mijn site heb ik een link staan naar mijn youtube kanaal. (En bloglovin' en Google+ en instagram...)

    Ik schrijf al bijna een jaar, dus er zijn genoeg posts te vinden!

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox