maandag 6 januari 2014

Personal update + weekly dairy

Hooii! Ik ga even wat uitleggen over weekly diary! Ook heb ik vandaag een personal update.
Wajoo, korte uitleg. Maar oké.


Eerst de weekly diary. Ik heb bij een vriendin de weekly diary gezien. Dat houdt in dat ze elke week iets schrijft over de afgelopen week. Ik vond het ook iets leuker om m'n blog wat persoonlijker te maken. Ik begin vandaag en zet de eerste weekly diary volgende week maandag online. Deze komt elke maandag online.

Nu personal update!
Ik ga deze week beginnen met een '50 crunches  a day for a week'. Ik vind het altijd nogal moeilijk om een hele maand vol te houden! Dus ik begin deze week met een week challenge, volgende week met een two week challenge en over 3 weken met een 4 weken challenge! Zo kan ik het denk ik het beste opbouwen hahah. De eerste week lukt altijd wel, maar daarna heb ik geen zin meer of dan ga ik verder maar is het te zwaar enso.
Ik wou meer sporten zoals ik geschrven had bij voornemens voor het nieuwe jaar . Dus ja dat over m'n challenge.
Deze site heeft echt fijne workouts en challenge, aanrader!

Ik heb vorige week btw een hele leuke week gehad. Heb gelogeerd met m'n nichtje. Was heel gezellig. Eerder had ik al met m'n andere nichtje gelogeerd. Zijn beetje jonger dan mij, maar met nichtje denk je gelijk 2jarige ofso Ook heb ik oud&nieuw gevierd, wat minder leuk ging hahah. Ik was namelijk oudjaarsavond helemaal misselijk en buikpijn, dat was niet voor niks want kwart voor twaalf kwam alles eruit. Gelukkig was dat voor twaalfen want ik kon 12 uur gewoon vuurwerk buiten aansteken terwel ik dat een half uur daarvoor echt niet had kunnen denken!

Vrijdag ben ik met een vriendin stage gaan doen bij een dierenpension. We hebben honden uitgelaten en gewassen dat was echt leuk!

't nieuwe jaar heb ik helaas ziek afgesloten, maar toch fit 2014 in gegaan, was weird maar beetje vies om te vertellen, haha.

Nouja, dit is dan wel m'n personal update denk ik :)

1 opmerking:

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox