woensdag 17 september 2014

Mijn 'waar ik blij van wordt'- lijstje

Heei! Ik zit hier lekker in de tuin op een kleedje met wat fruit en muziek. Het is net het gevoel dat ik nog een beetje vakantie heb. En van vakantie word ik blij, natuurlijk niet het enigste en toen bedacht ik me van: 'Hé, waarom geen artikel hierover?' Hierbij dus een artikel over dingen dat me blij maken! Ik heb allemaal algemene dingen, dus niet speciaal dingen van zomer of winter, anders werd het te lang!
Veel plezier met lezen!


1. Geen huiswerk!
Geen verdere uitleg nodig denk ik.

2. Een goed cijfer
Ook geen verdere uitleg nodig denk ik.

3. Muziek
In muziek kan je zó veel kwijt. Als je je blij voelt blije muziek, voel je je verdrietig dan luister je verdrietige muziek. Sommige teksten kunnen je soms zo erg raken! Niet alleen liedjes, maar ik vind het ook super om gitaar en piano te spelen! Music is life.

4. Dansen
Dit is een beetje hetzelfde als bij muziek hahaha.


5. DIY doen
Het ligt er natuurlijk aan welke, maar me agenda pimpen en hoesjes en dat soort dingen, vind ik echt heel erg leuk! Zeker als je er dan ook nog wat aan hebt.

6. Cadeautjes
Het is altijd leuk om iets te krijgen, toch? :)

7. Een compliment geven
Ik vind het ook altijd leuk om mensen blij te maken en als je dan iets leuks zegt over nieuwe kleren, dat ze dan beginnen te stralen. Dit geeft mij dan ook weer een goed gevoel.

8. Een compliment krijgen
Dit sluit best aan op nr. 7. Als iemand anders zegt dat je er leuk uitziet, ben je ook alweer blij! Ook een reactie op een insta foto maakt me al super blij!

9. Een droom hebben onthouden
Ik weet nóóit wat ik droom! Dit vind ik echt jammer, maar áls ik dan een droom heb die ik onthoud, dan is het vaak ook wel een leuke droom, dus vandaar :)

10. Naar mensen glimlachen
Heel vaak als ik op de fiets zie glimlach ik naar mensen en het geeft je altijd weer zo'n goed gevoel als ze terug lachen. Soms lachen ze ook niet terug en dan is 't echt van hm, bitch. Maar meestal niet :)

11. Kaarsen
Sowieso vind ik kaarsen altijd heel gezellig! Het heeft wat knus's, maar ook de geur wanneer je een kaars hebt uitgeblazen. Die is altijd zo lekker! :)

12. De zon door de bomen
Als ik 's ochtends vroeg weer op me fiets zit om naar school te gaan, zie ik, als het koud geweest is, vaak de zonnenstralen. Ik vind dit altijd zo mooi! Maar soms ook vanachter een wolk zie je dat! Wauw.
Selfmade :)


13. Een nieuw filmpje van Bethany Mota
Ik ben Bethany zo'n leuke youtuber! Haar filmpjes hebben vaak ook een leuk thema en ze filmt ook zo leuk. Ik vind het wel jammer dat ze maar 1x in de 2 weken een filmpje upload :(

14. Geld vinden in een spijkerbroek of tas.
Ik vind het altijd leuk als je er achter komt dat je nog wat extra geld hebt dan dat je denkt.

15. Als je haar maar goed zit
Ik heb zulk onvoorspelbaar haar, dus het is bijna elke dag afvragen wat voor soort haar ik dan weer zal krijgen. En me haar pluist heel erg, dus dan ben ik blij met een dag dat me haar goed zit :)

16. Sporten
Het maakt me niet uit wat voor sport, maar ik vind sporten gewoon leuk. Sportief bezig zijn en na je workout je dan helemaal fit en voldaan te voelen.

17. Slapen in een verschoond bed
Dat voelt altijd zo schoon en fris aan. Ik vind dat altijd écht heel fijn :)

18. Nagels lakken
Zo'n momentje voor jezelf waarbij je wat aandacht geeft aan je uiterlijk altijd wel even leuk of fijn of whatever. Dan zie je er gelijk weer verzorgd uit.

19. Naar een andere plaats gaan
Hierbij bedoel ik een dagje naar amsterdam of een avond naar Tiel, maar ook naar een andere plaats op vakantie gaan. We gaan over een half jaar pas met de klas naar London, maar ik kijk er nu al héél erg naar uit!

20. Bloggen
Ja duh! Het is super om blogs te lezen van andere waar je door wordt geïnspireerd, maar ook zelf bloggen is heel leuk. Ik schrijf op wat ik denk en zo kan ik ook me een beetje uiten in sommige dingen. Maar het ook geweldig is, zijn de leuke reactie's die jullie geven! Ik word daar zó blij van!
Ik wil het bloggen ook zeker niet opgeven.

Dit is dan mijn lijstje over het algemeen:) Terwijl ik dit aan het schrijven was, was ik blijkbaar de hele tijd aan het glimlachen! Hahah
Waar worden jullie blij van?
Liefs, xoxo

Don't forget me to follow on Bloglovin


7 opmerkingen:

 1. wat een super leuk artikel

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel,
  Heb hetzelfde met muziek. En wat grappig, Music is life zeg ik ook altijd.
  XXX Saskia (happyblogxx.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi lijstje, waarin ik mij goed kan vinden. Erg mooi dat jij je bewust bent van de (kleine) dingen die je gelukkig maken. Het onthouden van dromen is inderdaad erg bijzonder, meestal vergeet ik die altijd, terwijl ik ze juist zo graag wil onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel, er zitten heel veel dingen tussen waar ik ook erg vrolijk van word! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben het eigenlijk met alle punten wel eens! Ook weer een leuk artikel! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk lijstje! , vooral dansen , naar mensen glimlachen en de zon die door de bomen schijnt ! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox