vrijdag 21 maart 2014

Fangirl Junkie

Hoooooii ! Ik heb vandaag een TAG voor jullie. Ik ben echt in een 'Tag-stijl' de laatste tijd. Maar oké. Deze TAG heeft mijn vriendin Britt bedacht met Eva. Ik ben door Britt ook getagd! 
Ik zat echt even na te denken over van wie ik nou echt 'fan' ben. Uiteindelijk kwam in uit ben Bethany Mota! Van haar ben ik toch het meest fan! Weten waarom en wie ze eigenlijk is? Lezen dan! :D

Van wie ben je fan?
Bethany Mota, oh ! Een youtuber!

Sinds wanneer ben je fan van diegene?
Uhm , ik denk ongeveer 5 maanden. Ik ken haar al wel echt van vorige zomer! 

 Waarom ben je fan van diegene?
Ze is zo spontaan! Ik moet ook vaak om haar lachen. Ze maakt erg leuke DIY's en is altijd heel enthousiast. Als ze een filmpje maakt is het ook helemaal mooi gemaakt. Ook haar kledingstijl is zo gaaf en leuk en mooi en wauw, i love it! Niet voor niks dat ze een kledinglijn heeft! Die zijn een zo tof! Ze is zo leuk.


Welk fandom vind je irritant?
Geen idee. Ik heb wel eens dat ik denk van, ga weg, hou op. Maar niet echt dat ik het altijd irritant vind. Ik vind wel vervelend als iemand alleen maar over diegene praat en alleen maar en gata huilen en alles. Oké, je bent fan, diegene zijn wel heel leuk, maar please het blijven mensen als jou en ik. Ookal wil in Bethany Mota stiekem wel meeten, hahaha.

Welk fandom vind je leuk maar zit je niet in?
Jennifer Lawrence en Miley Cyrus denk ik en nee ik ben géén smiler, dat niet. Hahaha.

Heb je degene van wie je fan bent ooit ontmoet?
Nee, ik denk het niet. Bethany is geen zangeres ofzoiets. Helaas :(

Vind je het fandom waar je in zit leuk?
Niemand kent Bethany die ik ken :(

Wat vind je irritant aan een fangirl?
Huilen, alles verzamelen, alleen maar over praten. Dat soort dingen, hahaha.

Wat is jouw manier van fangirlen?
Foto's verzamelen en als achtergrond. Op youtube(ofcourse), twitter, instagram volgen. Ook kijk ik vaak naar haar nieuwe kledinglijn.

Irriteer je mensen met je gefangirl?
Nou, ik heb het wel eens over haar, maar niemand kent haar dus kan niet veel over haar hebben. 

Welke fangirl wil je taggen voor deze TAG?Ik hoop dat jullie het een leuke TAG vonden. Ik vind 'm echt heel erg leuk bedacht! Thankyou Britt !
Liefs,

2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook fan van Beth. Ze is gewoon geweldig en haar manier van doen en editen is ook zo mooi. Ik kan me helemaal vinden in deze tag.

    BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox