woensdag 26 maart 2014

Blogs to follow! #1

Heeeeeii ! Misschien zouden jullie wel gedacht hebben 'hé, geen weekly diary?' Nee inderdaad, ik had opeens geen zin om te schrijven, ik had nergens zinin. Het gaat namelijk niet helemaal top, maar oké. Ik vind het leuker om vaker artikelen te doen, dus een artikel i.p.v. weekly diary. 
Vandaag heb ik dus een aantal blogs die ik volg, zeker een kijkje waard!

Oh en voor ik het vergeet, vrijdag komt er nieuw filmpje online, yeah !!!!! ♥
Veel plezier met lezen
Britt, http://brittful.blogspot.nl/
Ik vind dat britt echt heel erg leuk schrijft. En dan hebben we het nog niet over de naam, die is zooo leukvind ik en erg origineel! Ook schijft ze over thema wat ik erg leuk vind om te lezen, aanrader dus! Je ziet ook regelmatig een artikel online en ze schrijft over lifestyle! 


Ook Anoek heeft een ontzettend leuke schrijfstijl. Anoek schrijft ook over dingen die haar aanspreken en die ik leuk vind, alweer een aanrader, maar dat zijn ze allemaal hahaha. Anoek werkt naar elke week 2 artikelen.

Lynn schrijft artikelen die ze gewoon leuk vind. Ik vind haar blog wel wat hebben van Britt en Esmee! Ook een aanrader, want ik lees met plezier haar blogs!

Esmee, http://esmeevandijk.blogspot.nl/
Esmee's blog heb ik gezien via girlscene! Haar blog werd daar namelijk uitgelicht, dat betekent wel dat ze een goede blogger is! Esmee schrijft heel erg leuk en heeft ook leuke/nuttige artikelen! Ook weer 'n aanrader! Ze blogt wanneer ze zin heeft om te bloggen!

Eva blogt ook erg leuk. Ik vind dat ze ook een leuke layout heeft. Ze schrijft over dingen die ik allemaal leuk vind, tags lifestyle, beauty, Fashon etc. 

Sophie is echt een leuke blogger! Ze schrijft over al haar interesses, net als mij! Sophie is ook erg creatief in een lay-out maken die erg leuk is. Gewoon kijken zou ik zeggen!


Gwen schrijft ook erg leuk. Ook maakt ze mooie foto's, dus mocht je van fotografie houden, dan is deze blog o.a. Helemaal geschikt voor jou!  Ook vind ik haar blognaam zo leuk en orgineel bedacht!

Lotte schrijft over lifestyle, beauty en fashion. Ik vind dat ze erg leuk schrijft en leuke foto's maakt. Ze heeft ook vaak een review, erg handig als je een nieuwe mascara wilt kopen, maar niet weet welke goed is!

Oh, het eerste wat mij op valt zijn haar mooie foto's. Alle foto's. maakt ze zelf, knap Eah! Verder heeft ze vaak inspirerende outfits en ook erg leuk! Het leuke aan Jill is dat ze echt een eigen stijl heeft!Haar blog is ook ontzettend leuk. Ze schrijft over fashion, beauty en lifestyle. Het is echt een meidenblog en dat is ook zeker een rede dat ik de blog leuk vind. Ik heb laatst ook een header voor haar gemaakt! Dussuh, mocht je benieuwd zijn? Neem dan kijkje op haar blog en pik dan gelijk een artikel mee ;)

Ik hoop dat jullie het ene leuk artikel vonden en even wat mensen gaan volgen!
Liefs, xoxo

4 opmerkingen:

  1. Aahw wat lief dat je mij er ook bij zet! En ik vind de header nog steeds heel leuk! Dankjewel <3
    xxDinieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super lief dat je mij er bij zet :) dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox