dinsdag 10 december 2013

Zo overleeft ook jouw skinnyjeans de feestdagen!

December, wat gezellig maand! Ook al dat lekkere eten, maar je moet natuurlijk wel oppassen als je met kerst je skinny jeans aanwilt.
Hier hebben jullie wat tips om je skinny jeans te overleven!
1) Schrijf op van je eet!
Het klinkt raar, opschrijven wat je eet, maar het werkt! Je ziet hoeveel je eet zodat je je vreetbuien maar even inhoudt.

2) Bewegen.
Jaa, dit is een basistip, maar wel een belangerijke. Door te wegen verbrandt je je caloriën, maar houdt je ook een goede conditie over. Ik heb zelf een 30 challange work-out gemaakt, het helpt echt!

3) Maak een lijstje met dingen dat je elke dag moet eten.
Wanneer je je aan je lijstje houdt, woow, veel 'je', dan heb je al wat te eten gehad waardoor je minder ongezond eet.

4) Beloon jezelf!
Spreek bijvoorbeeld met jezelf af dat je een lekker chocoladereep mag kopen als je 2weken aan je lijstje hebt gehouden. Eventueel sport je die caloriën er weer af! Geniet dus ook als je even wat lekkers neemt, je mag heus wel van lekker eten genieten.

5) Eet niet in een keer vanalles!
Het is beter om te eten in kleine porties, dan is dat beter te verteren.
Ga daarom ook niet met een lege buik naar een feestje, je moet natuurlijk ook niet met een volle buik aankomen, maar dat je iets van een ontbijtkoek op hebt.

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben en jullie het een leuke blog vonden, ik ben op het idee gekomen toen ik in m'n girlscene agenda keek, die ik laatst weer gevonden heb :).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox