donderdag 2 oktober 2014

Personal update | School, gitaar, kickboksen, herfst room

Heeii ! Ik heb even zin om gewoon lekker bij te kletsen, aangezien ik toch niks beters heb te doen, ughum. Ik heb het druk op school, maar ik heb sinds een tijdje ook gitaarles en ja, ik dacht: hé misschien zouden ze het ook wel leuk vinden :)
Allereerst was ik van plan om een DIY artikel te doen, maar ik begon met typen en er kwam ondertussen een hele personal update en toen dacht ik hé laat ik eens even leuk een persoonlijk artikel schrijven, aangezien ik dat in tijden niet meer gedaan heb.School
Nou ik moet je zeggen dat ik hier met knallende hoofdpijn zit te schrijven. Op school ook, niet normaal gewoon allemaal steken enzo, maar ik hoefde nog maar 2 uurtjes op te letten met hoofdpijn en daarna zouden twee chille uurtjes zijn, dus ik hield nog even vol.
Ik moet wel eerlijk zeggen dat het enorm druk is, ik heb bijna geen vrije tijd meer en ik doe extra langzaam over dingen, omdat ik veel hoofdpijn heb en slecht slaap waardoor ik moe ben.
Ik vind het ook zo vervelend, want ik heb bijna geen tijd om andere blogs te lezen en heb ik een keer tijd, dan doet bloglovin 't niet. Lekker is dat :(


Ik zie ook zóóó op tegen volgende week! Dan hebben we maandag verslag inleveren en proefwerk duits, Dinsdag proefwerk engels. Woensdag so aardrijkskunde en vrijdag proefwerk wiskunde. Yeey.. En die maandag daarop hebben we ook nog proefwerk economie.
Gelukkig hebben we die week erna herfstvakantie en ga ik met wat vriendinnen lekker uiteten bij een pizzeria, verder heb ik nog geen plannen; natuurlijk wel uitrusten!

Gitaar
Ik heb afgelopen woensdag me derde gitaarles alweer gehad en het is entzettend leuk! De eerste les was het vooral van hallo, maar de tweede les ben ik aan de slag gegaan met happy birthday, d'r is er een jarig en drunken sailor. Dat ging allemaal heel leuk en goed! De derde les ben ik dus begonnen met To Make You Feel My Love van Adele. In een half uur had ik het al onder de knie en ben ik thuis nog lekker door gaan oefenen!
Made by me :)


Overig
Ik wil binnenkort btw me kamer veranderen naar het herfst, misschien is 't al bijna tijd voor winter dingen, maar oke hahah. Vinden jullie het leuk als ik daar een blog over maak?
Ik heb laatst even heel leuk gewichtjes gehaald bij de Action, omdat het kan en ik dacht hé laat ik eens sportief doen! Oh en willen jullie meer artikel over sport en gezond lifestyle? Nog even om door te gaan over sporten. Mij lijkt het zo gaaf om op kickboksen of karate te zitten, in ieder geval op een vechtsport. Niet omdat ik agressief ben, maar om lekker alle stress te kunnen uiten en te weten dat je sterk bent in geval van nood. Natuurlijk blijf ik ook op hiphop zitten, want dance is my life. Daarom lijkt het me ook nice om op modern dans te zitten, maar ik kan niet alles. Ik moet het nog allemaal even bekijken.
Voor de rest heb ik niet heel veel meer te vertellen, behalve dat ik het de laatste tijd leuk vind om boeken te lezen. Zeker als het uit een ik-perspectief is geschreven. Je kan je even afsluiten van de gewone wereld en je hebt een eigen beeld in je hoofd gecreëerd, zo fijn! Mocht je nog een boek willen lezen, ' Hoe verliefd mag je zijn? ' van katarina von bredow is erg mooi!
Oke dit is een best lang overig, maar ik heb superlang geen personal update gemaakt.


Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden! Willen jullie vaker een personal update?

Liefs, xoxo
Don't forget me to follow on Bloglovin

9 opmerkingen:

 1. Op tijd je rust nemen he, laat je niet gek maken door school.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hm, een gevechtsport zie ik mezelf niet doen, maar ik heb ook wat nodig om mijn stress kwijt te kunnen. Ik wil wel wat sportieve artikels lezen! Gitaar heb ik ook nog een periode gedaan, haha! Veel beterschap met je hoofdpijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je gitaar speelt!
  Dit heb ik ook 3 jaar gedaan, maar ik ben gestopt om toneel te kunnen spelen.

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het de laatste tijd ook zo druk met school :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan je kickboksen echt aanraden! Ik zit er nu ook bijna een halfjaar op, en je krijg er écht zelfvertrouwen door, door te weten dat je idd kunt handelen in nood. Maar je kunt ook lekker je stress uiten, door flink even te slaan. Ik hou echt van kickboksen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kickboksen lijkt me wel leuk, maar ook best zwaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kickboksen is echt wel cool!
  Neem op tijd rust! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox