donderdag 31 juli 2014

Wat te doen tijdens een saaie autorit?

Heeee !
Aangezien veel mensen naar de vakantiebestemming toe moeten rijden naar of weer terug naar huis, leek het me handig om een artikel te schrijven wat je allemaal kan doen tijdens een saai, lange autorit! Ik weet dat er alweer mensen terug zijn of net vertrokken zijn, maar er zijn natuurlijk nog genoeg die nog wel weg gaan.
Met deze tips hoop ik dat jullie een leuke autorit hebben!
Veel plezier met lezen ;D
Playtube
Deze kennen vast veel mensen. Je kan muziek dowloaden van youtube en kan muziek luisteren met videoclip zonder wifi! Maar er staan ook films op youutube, hehe. Dus, je voelt hem al aankomen, kan je ook films kijken in de auto!

Roze auto's tellen
Oké dit klinkt misschien best suf, maar als je met een broer(tje) of zus(je) afspreek wie het eerst 25 of zoiets roze auto's ziet, krijgt een chocoladereep van de ander. Ik zou wel afspreken om foto's van roze auto te maken, voordat je dadelijk onterecht een chocoladereep kwijt bent! Hahaha


Kenteken!
Je kan met de kentekens leuke, korte zinnen/woorden maken met de letters op het kenteken!


Foto's bewerken!
Als je een aantal foto's hebt gemaakt voordat de reis, of tijdens de reis, heb je nu alle tijd om de foto's te bewerken op 912473 manieren. Je kan ook je foto's ''opruimen'', alle onnodige foto's verwijderen dus en mapjes sorteren.

Schrijven
Dit kan op meerdere manieren als je een beetje creatief ben, je kan een boek schrijven, een gedicht schrijven of een lied schrijven! Zelf kan ik dit totaal niet! Maar ik vind het altijd wel gaaf als mensen dit kunnen.

Spelletjes
Je kan op je mobiel wat spelletjes dowloaden en spelen, maar je hebt ook van die zogenaamde reisspellen om de tijd te doden!

Write randoms things
Je schrijft op een papier 5 dingen bv. een kenteken met AK, een omgevallen boom, een bloem naast de snelweg, een cabrio, een kleine hond
Iemand waarmee je het spel doet schrijft ook 5 dingen op & dan ga je kijken of je die dingen ziet. Wie als 1ste alles heeft gezien heeft gewonnen.

Readings
Als je geen last hebt van wagenziek, dan kan je natuurlijk ook een leuk tijdschrift gaan lezen of een boek! Black en Back van Dirk Bracke zijn erg leuk! En ik ben nu ook aan het lezen in hoe verliefd mag je zijn van katarina von bredow.


Languagee
Schrijf 10 zinnen op en ga ze leren in een andere taal, bijv de taal van het vakantieland waar je heen gaat!

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips! 
Liefs, xoxo
Don't forget me to follow on Bloglovin

4 opmerkingen:

 1. Goede tips! Jammer dat ik niet op vakantie ga :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woorden met kentekens maken deed ik vroeger ook altijd, haha. Helaas word ik nog steeds vaak wagenziek, dus veel andere dingen behalve muziek luisteren kan ik niet doen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wagenziek is zo vervelend! Ik heb er ook last van, maar heb meestal van die wagenziekbandjes om, echt lelijk maar helpen wel! En wie ziet het in de auto :)

   Verwijderen
 3. Die roze auto's deden wij vroeger ook altijd, maar dan wel gele auto's.
  Voor de rest erg leuke tips!

  BeantwoordenVerwijderen

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox