woensdag 9 juli 2014

Wat te doen op regenachtige vakantiedag?

Heeeeeii schatjes !
Deze keer een blog met wat je kan op de dagen dat het erg veel regent! En nee dat is niet depressief uit het raam staren naar die grauwe wolken. Nee, we gaan het bijna leuk vinden dat het regent! Lekker een reden om binnen te blijven. Weten wat dat dan is? Lees verder :)
Kamer opruimen
Jaja, die rommel achtige kamer moet toch wel eens even opgeruimd worden. Dit is écht niet leuk om te doen, maar hé als het toch moet gebeuren kan het maar beter op een dag als het regent en je niet buiten wilt zijn!

Keukenprinses!
Ga wat bakken of maak een 3-gangen diner voor je gezin. Ik hoor je al denken, ja dag ik en koken? Dat gaat 'm echt niet worden. Zo zat ik vorige week ook te denken, maar heb het toch geprobeerd en is erg goed gelukt!

Fotoshoot
Doe je leukste kleren aan, make-up opdoen, goede achtergrond, lichten aan, muziekje op en jij hebt de leukste foto's! Binnen en leuk!

Just dance 
Nodig wat vriendinnen uit en dance it out babyyy! Altijd leuk om met je vriendinnen op de raarste nummers te dansen en elkaar af zien gaan :'D Natuurlijk kan je ook in je eentje gaan justdancen! Maakt het dansen niet minder leuk :)

Surfen
Uh ja, hier bedoel in niet mee surfen op t water, maar op 't internet. De laatste modenieuwtjes even bijhouden, blogs lezen en dat soort dingen! Word je misschien weer op nieuwe ideeën gebracht.

Bellen
In vakantie zie je je vriendinnen natuurlijk veel minder dan op de schooldagen. Als jullie beide geen zin hebben om in de regen te fietsen , wat heel logisch is, kan je ook elkaar spreken om even een paar uur aan de telefoon te hangen. Beter is het om via Viber te doen, anders heb je straks weer een te hoge rekening.

Crea bea zijn
Even googelen naar leuke DIY's en laat maar eens wat van jou creatieve kant zien. Op Youtube zijn ook echt super veel filmpjes! Altijd leuk, vooral als het ook nog gelukt is ;)
Dit zijn een aantal leuke DIY's:


Film / serie marathon 
Je hebt alle reden om even lekker onderuit gezakt op de bank lekker ontspannen je favo serie/films te kijken! Even wat extra afleveringen van Pretty Little Liars of alle Step Up films kijken, what you want.


Hebben jullie nog andere ideeën ?
Instagram: anniekkxblogspotcom

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je mag linkje achterlaten in reactie's & 'k vind robots wel oké, dus je hoeft niet te 'bewijzen' dat je geen robot bent :p.

xox